Missä olet hyvä?

En muista, että olisin koskaan keskustellut sellaisen ihmisen kanssa, joka ei haluaisi olla hyvä työssään. Ok, kaikki meistä eivät ehkä ole ihan siinä omasta mielestä parhaassa positiossa itselleen, mutta yhtä kaikki, jokainen haluaa kuitenkin olla hyvä siinä mtä tekee. Ja monet ovatkin. Mutta riittääkö tämä? Monelle ei riitä.

Halutaan olla parempi kuin hyvä. Halutaan olla huippu! Ja se on hienoa, huipuksi nimittäin harvoin tullaan sattumalta. Jos ei sattumalta, niin miten sitten?

Tietysti määrätietoisesti itseään kehittämällä, tämä on lähes kaikille itsestään selvää. Huipuksi tuleminen vaatii omaa tekemistä, vastuuta ei voi siirtää ulkopuolelle.

Itse hoen aina, että huipuksi tullaan vahvuuksia kehittämällä. Mieti hetki, missä olet hyvä. Jokainen on hyvä jossain! Miten voisit hyödytään omia hyviä ominaisuuksiasi työssäsi? Nykyajan työelämä on niin monimuotoista, että melkein mikä ominaisuus tahansa käy. Syvenny hetkeksi ominaisuuden äärelle ja mietit, miten voisit parhaalla tavalla hyödyntää juuri tätä ominaisuutta työssäsi.

Vahvuuksien kautta kehittämisessä on sellainen kiva bonus, että on paljon hauskempi miettiä, missä on hyvä kuin että missä ei ole niin hyvä tai on peräti huono. Omien hyvien ominaisuuksien ajatteleminen piristää arkipäivää ja tekee arjen probleemien välissä luovimisesta piirun verran miellyttävämpää. Ja samalla kehittää itseään!

personal-organizer-and-bunch-of-pink-flowers-in-vase-on-desk

Photo on Foter.com

One Reply to “Missä olet hyvä?”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: